Νέα-Εκδηλώσεις

Υπεύθυνες δημοσίων σχέσεων

     Η εκπροσώπηση της Αγχιάλου Φ.Θ απο φέτος αποκτά γυναικείο χρώμα. Η Εύα Γαλάνη και η Γωγώ Ιωαννίδου θα βρίσκονται σε επαφή με τον κόσμο της πόλης , προκειμένου να αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης της ομάδας και των ανθρώπων που θα βρίσκονται κοντά σε αυτή. 

         Κάθε είδους ενημέρωση γύρω απο τα θέματα της ομάδας,πέρα απο τον ιστότοπο, θα πραγματοποιείται μέσω των δύο κοριτσιών. 

 Έναρξη ακαδημιών

    Απο την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-2018 η τοπική ομάδα Αγχίαλος Φ.Θ. ξεκινά νέα προσπάθεια με την έναρξη ακαδημιών. 

      Ο αθλητισμός δεν μας παρέχει μόνο καλή φυσική κατάσταση και ένα γυμνασμένο σώμα, αλλά γυμνάζει και το μυαλό μας, πλάθει τον χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας. Μας μαθαίνει να τηρούμε κανόνες και απαιτεί πειθαρχεία και πρόγραμμα.

      Από το 2006 η ομάδα μας στηρίζεται σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και για να μπορέσει να συνεχιστεί αυτό ξεκινά νέα προσπάθεια με σκοπό τη στελέχωσης της ανδρικής ομάδας. Η πρωτοβουλια αυτή συνοδέυεται απο την επιστροφή του Γιώργου Πλατανιά ο οποίος έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτές τις ηλικίες και θα αναλάβει την άσκηση των παιδιών.

Μεταγραφές Ιανουαρίου

    Μετά τις προσθήκες των Αγγελαδάκη και Κουφαλιδάκη οι οποίες ανακοινώθηκαν ήδη , την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου η Αγχίαλος Φ.Θ προχωράει σε δύο νέες μεταγραφές. Πρόκειται για τον Κοτσέλο Παναγίωτη και  Στεργίου Άρη οι οποίοι αμφότεροι αγωνίζονται στα χαφ. Ο πρώτος γεννημένος το 1996 αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αγία Παρασκευή ,ενώ ο δεύτερος γεννημένος το 1993 αγωνιζόταν στον Πύρασο.Συνολικά για τον Ιανουάριο :

Ήρθαν

  1. Αγγελαδάκης Φώτης(16 χρονών,πρώτη εγγραφή)
  2. Κουφαλιδάκης Ζώτης(21 χρονών,Μικροθήβες)
  3. Κοτσέλος Παναγιώτης(20 χρονών,Αγία Παρασκευή)
  4. Στεργίου Άρης(23 χρονών,Πύρασος)

 Αποχώρησαν

  1. Καπέσιος Ανδρέας(37 χρονών, Αχίλλειο)
  2. Κολώνης Γιώργος(25 χρονών,Μικροθήβες)
  3. Σταντζούρης Στέλιος(15 χρονών,Πύρασος)
  4. Φούκης Νίκος(23 χρονών,Πύρασος)

Κοπή της πίτας για το 2017

      Την Δεύτερα 30 Ιανουαρίου θα γίνει η καθιερωμένη κοπή πίτας του συλλόγου μας.Θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα που θα παραθέσει η διοίκηση προς τους παίχτες και προπονητές της ομάδας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων την ταβέρνα <<Πλάτανος>> του Αλέξανδρου Στέκα  για την φιλοξενία και το κρεοπωλείο <<Γκαραβέλας Ηλίας>> για την προσφορά μέρους των κρεάτων. Η εκδήλωση ξεκινά στις 8.00 μ.μ. 

Βραδιά αλληλεγγύης

  Την Τρίτη 29/11/2016  και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά αλληλεγύης στο εστιατόριο <<Δαίδαλος>>.

    Η ομάδα Αγχίαλος Φ.Θ. στηρίζει πρωτοβουλίες με απώτερο σκοπό την βοήθεια των συμπολιτών μας που δυσκολέυονται να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις. Τοπικοί καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν αφιλοκερδώς τον κόσμο που θα παραβρεθεί με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και χρηματικό ποσό μέσω της εισόδου των 2 ευρώ για την αγορά νωπών προϊόντων.