Μικροθήβες - Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                                2  -  3

Κορέντης, Κουλάκογλου, Μυλωνάς,       Λάζογλου, Μαυρόπουλος, Τσέλιος        Τσακόγιας, Σγατζής( 75΄Μαγγιώρος)     Μπερτζέμης(82΄Αρμάγος),Απριγιάν     (60΄Τριχόπουλος), Καραγιώργος          ( 80΄Κουτσοκέρας)

Πρώτη νίκη σήμερα στην έδρα τον Μικροθηβών για το κύπελλο.

  Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα μας , η οποία βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 15΄μετά απο παράλληλη του Μπερτζέμη και τελείωμα του Καραγιώργου. Οι πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν είχαν συνέπεια την ισοφάριση στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία απο τον Ρομάριο στο 35΄. 

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η πίεση με αποτέλεσμα αρχικά το 1-2 με αυτογκολ του Αποστόλου απο παράλληλη πάλι του Μπερτζέμη και το 1-3 απο παράλληλη του Καραγιώργου και λάθος υπολογισμό του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 90΄με την λήξη να βρίσκει την Αγχίαλο Φ.Θ. στους 16 του κυπέλλου.

Αγχίαλος Φ.Θ.- Μυρμιδόνες

 (2017-2018)

                                                                     1    -    2

Σύνθεση Φ.Θ.

Λάζογλου, Ρούλης, Πανανός, Τσαντόπουλος,     Σίμος, Τσέλιος, Κουλάκογλου,Κουτσοκέρας,      Κουφαλιδάκης,Τσακόγιας,Καραγιώργος

Αγωνίστηκαν και οι Δελανδρέας, Πύλιος,Σγατζής

Ήττα στο τελευταίο παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά πιεστική αν και δεν κατάφερε να εκφράσει την υπεροχή της σε τέρματα. Στο 15΄βρέθηκε πίσω στο σκορ , όμως άμεσα ισοφάρισε με τον Τσέλιο μετά απο πέναλτι που κέρδισε ο Κουλάκογλου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αγωνιστικά και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με στημένη φάση στο 75΄. 

Η τελική κατάταξη βρήκε την Αγχίαλο Φ.Θ. στην 6η θέση με 63 γκολ ενεργητικό και 37 παθητικό.

Κανάλια-Αγχίαλος Φ.Θ. 

                                                        0  -  4

Δελανδρέας, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Σίμος(75'Κουτσοκέρας),Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Κουλάκογλου, Κουφαλιδάκης (65'Πανανός), Πύλιος (62' Σγατζής), Τσακόγιας, Καραγιώργος 

Σημαντική νίκη που εξασφαλίζει και μαθηματικά την συμμετοχή στη Β΄Τοπική κατηγορία και τη νέα χρονιά.

Το σκορ άνοιξε στο 25΄ο Καραγιώργος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο σκόρερ επτά λεπτά αργότερα έγινε δημιουργός, ,με τον Πύλιο να κάνει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη πάλι ο Πύλιος απο ασίστ του Τσέλιου πραγματοποίησε το 3-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καραγιώργος με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα από το ύψος της περιοχής.

Αχίλλειο-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                         1   -   1

Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Μαυρόπουλος,Ρούλης,Σίμος,            Τσαντόπουλος, Δράγνης,Τσέλιος,Τσακόγιας,        Κουλάκογλου,Πύλιος(65΄Κουφαλιδάκης),            Καραγιώργος

Άτυχη στάθηκε η ομάδα μας σε ένα γήπεδο που ήταν η μόνη που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Προηγήθηκε στο 50΄με τον Ρούλη και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Καραγιώργο και τον Τσακόγια να τελειώσει το ματς. Το 0-2 δεν έγινε και έτσι ήρθε η ισοφάριση στο 80΄.Στο 87΄έγινε η φάση του αγώνα με τον Τσακόγια να ανατρέπεται καθαρά στην περιοχή και τον διαιτητή Νικόπουλο να δίνει το πέναλτι. Ακολούθησε επίθεση στον διαιτητή απο ποδοσφαιριστές και διοίκηση των γηπεδούχων και εικόνες εκφοβισμού . Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά απο 20΄διακοπή και με το πέναλτι να χάνεται απο τον Μαυρόπουλο και το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.Επίθεση έγινε και μετά το τέλος του ματς απο τον πρόεδρο του Αχιλλέιου στη διοίκηση της ομάδας με τραμπουκισμούς. Να σημειωθεί πως η αστυνομία έφτασε στο γήπεδο 35΄μετά και αφού είχαν αποχωρήσει οι περισσότεροι.

Aγχίαλος Φ.Θ.-Αγροτικός

                                                                          5    -   0

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.

Δελανδρέας,Ρούλης,Σίμος(46'Μαγγιώρος)   Μαυρόπουλος, Τσαντόπουλος,Κουλάκογλου   (65' Πανανός),Βέτσικας (70'Κουτσοκέρας),Τσέλιος Πήλιος (46' Σγατζής), Τσακόγιας, Καραγιώργος.

Επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Σημαντική νίκη με μεγάλο σκορ όπως συνηθίζεται στα εντός έδρας ματς της ομάδας μας. Το σκορ άνοιξε ο Μαυρόπουλος στο 40΄ύστερα από παράλληλη σέντρα του Τσακόγια, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη εμφανίστηκε με καλύτερο πρόσωπο η ομάδα μας και έκανε γρήγορα το 3-0 με τον Τσαντόπουλο μετά απο κόρνερ του Τσέλιου και τον Καραγιώργο μετά απο μεταβίβαση στην πλάτη της άμυνας του Τσακόγια. Ο Μαυρόπουλος έκανε το 4-0 στο 65΄μετά από σπάσιμο του Καραγιώργου και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80΄απο τον Τσέλιο που απο θέση τετ α τετ ύστερα απο κάθετη του Σγατζή έκανε το 5-0.


Ηρακλής Α.Θ.- Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                                 2   -   1

Σύνθεση Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Ρούλης,Πανανός,Τσαντόπουλος,  Λάζογλου,Τσέλιος,Βέτσικας,Κουλάκογλου,      Τσακόγιας,Καραγιώργος,Μαγγιώρος

Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο : Σγατζής,Κουφαλιδάκης,Κουτσοκέρας

 Ήττα εκτός προγράμματος με κακή εμφάνιση.

Χαλαρή εμφανίστηκε η ομάδα μας στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων  και ενώ προηγήθηκε με τον Καραγιώργο νωρίς , γνώρισε στο τέλος την ήττα. Σε ένα ματς που με την ανοχή του διαιτητή παίχτηκε περισσότερο ξύλο, παρά ποδόσφαιρο, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ και πήραν τη νίκη. Πολλές ευκαιρίες χάθηκαν για την ομάδα μας στην αρχή και στο τέλος του ματς με τους Καραγιώργο, Μαγγιώρο και Κουλάκογλου.

Αγχίαλος Φ.Θ.- Μικροθήβες 

                                                                     2   -   0

Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Ρούλης(45΄Κουλάκογλου- 88΄Πανανός)Μαυρόπουλος,Λάζογλου Τσαντόπουλος,Τσέλιος,Βέτσικας,Πύλιος(45΄Δράγνης),Τσακόγιας,Καραγιώργος Κοτσέλος(55΄ Σγατζής)

 Σημαντική νίκη με καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη η ομάδα μας δημιουργώντας αρκετές φάσεις , με τον Κοτσέλο να είναι βασικός εκφραστής. Στο 20΄μετά απο κόρνερ του Τσέλιου, ο Τσαντόπουλος άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά. Στο δεύτερο μισό, το παιχνίδι έγινε πιο κλειστό χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες . Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Δράγνης μετά απο κάθετη του Τσέλιου και διπλή προσπάθεια απο κοντά στο 90΄.

Πανιώνιος-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                             3   -  1

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.:

Δελανδρέας, Μαυροπουλος,Βέτσικας,   Λάζογλου (46' Πήλιος, 82' λ.τρ. Κουτσοκέρας), Τσαντόπουλος, Τσέλιος, Τσακόγιας,Πανανός,       Ρούλης(85'Σίμος),Κουλάκογλου(40'Σγατζής), Καραγιώργος

Ένα κακό ξεκίνημα στοίχισε τη διεκδίκηση του αγώνα σήμερα.

Από δύο ατομικά λάθη διαμορφώθηκε μέχρι το 25΄το 2-0 και έτσι ολοκληρώθηκε δίκαια το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν και στο 52΄τιμωρήθηκαν με τον Μαυρόπουλο από εκτέλεση πέναλτι να νικά τον αντίπαλο και να δίνει ελπίδες για την συνέχεια. Ευκαιρίας χάθηκαν ,κυρίως με τον Τσαντόπουλο και τον Πύλιο, όμως σε μία αντεπίθεση στο 85΄οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Αγχίαλος Φ.Θ.-'Αθλος

                                                                                3     -     2

Σύνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας, Λάζογλου,Μαυρόπουλος,   Σίμος,Βέτσικας(60΄Σγατζής),Τσέλιος, Τσακόγιας,Πανανός(75΄Πύλιος),Ρούλης (46΄Τσαντόπουλος),Καραγιώργος,  Κοτσέλος(46΄Κουλάκογλου)

Δύσκολη , αλλά πολύτιμη,νίκη στα τελευταία λεπτά.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στο 15΄ο Μαυρόπουλος με εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα από όλη την άμυνα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.Στο 30΄μάλιστα η αντίπαλη ομάδα έμεινε με δέκα παίχτες, όμως το γεγονός αυτό δεν την εμπόδισε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα.Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγχίαλος είχε την υπεροχή και με τον Τσέλιο κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.Παρόλο αυτά,από μακρινό φάουλ και κεφαλιά ήρθε η ισοφάριση χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί η εστία μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το πολύ σημαντικό τρίποντο ήρθε με γκολ του Πύλιου στο 88΄μετά από ασίστ του Καραγιώργου.  

Ερμής- Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                     0  -  3

Σύνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας,Μαυρόπουλος,Τσαντόπουλος,          Βέτσικας,Λάζογλου(85΄Κουτσοκέρας),Τσέλιος,    Τσακόγιας,Ρούλης(65΄Πύλιος),Καραγιώργος,      Πανανός(75΄Κουλάκογλου),Κοτσέλος(45΄Σγατζής)

Επιστροφή στις νίκες με άνετη εκτός έδρας νίκη

  Ξεκίνησε αρκετά καλά ο αγώνας με τον Τσακόγια να ανοίγει το σκορ στο 15΄με σουτ εκτός περιοχής. Το 0-2 στο 30΄ο Καραγιώργος απο θέση τετ α τετ, μετά απο διαγώνια μπαλιά του Τσακόγια. Στο δεύτερο ημίχρονο , έγινε πιο κλειστό παιχνίδι με το τελικό 0-3 να διαμορφώνει ο Πύλιος στο 80΄μετά απο πάσα του Καραγιώργου.

Αγχίαλος Φ.Θ. - Ριζόμυλος

                                                                           2   -  3

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.

Δελανδρέας,Λάζογλου,Πανανός(75΄Κουτσοκέρας)Σίμος(65΄Ρούλης),ΒέτσικαςΤσέλιος,Τσαντόπουλος, Τσακόγιας, Σγατζής(55΄Κοτσέλος), Καραγιώργος,Πύλιος(35΄Μαυρόπουλος)

Μέτρια εμφάνιση και ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πλούσιο σε λάθη και γκολ και απο τις δύο μεριές. Η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Τσέλιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 στο 20΄, ισοφάρισε εκ νέου πάλι με τον ίδιο σκόρερ με πέναλτι που κέρδισε ο Καραγιώργος.  Στο 35΄όμως διαμορφώθηκε το τελικό σκορ απο την ομάδα του Ριζομύλου απο εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν θέλησε να περάσει τη σέντρα του γηπέδου, αλλά απλά να αμυνθεί και να καταφέρει τελικά να πάρει τη νίκη.

Δήμητρα Ευξ-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                                 7   -   0

            Μία απο τις  χειρότερες αγωνιστικές παρουσίες της ομάδας μας εδώ και χρόνια πραγματοποιήθηκε σήμερα. Το τελικό σκορ δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού.  Το ημίχρονο έληξε με 5-0 υπέρ των γηπεδούχων , δείγμα της κυριαρχίας της ομάδας της Ευξεινούπολης.   

Aγχίαλος Φ.Θ.-Δάφνη

                                                                                2    -   2

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.

Δελανδρέας,Κουτσοκέρας(80΄Ρούλης) Πανανός(80'Πύλιος),Σίμος,Τσαντόπουλος Τσέλιος(45΄Σγατζής-75΄Κουφαλιδάκης), Βέτσικας,Μαυρόπουλος,Τσακόγιας, Κοτσέλος,  Καραγιώργος

Ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε μέσα σε 5 μέρες, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Το Σάββατο ,υπό έντονη βροχόπτωση, το σκορ άνοιξε ο Καραγιώργος με σουτ απο το ύψος του πέναλτι αφού έπαιξε το ένα δύο με τον Κοτσέλο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35΄και έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Ο αγώνας συνεχίστηκε την Τετάρτη ,σε καλύτερες συνθήκες, με την Δάφνη να πετυχαίνει την πλήρη ανατροπή στο 75΄, όμως στο 85΄ο Πύλος με σουτ απο κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μυρμιδόνες-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                                1   -   0

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.

Δελανδρέας,Λάζογλου,Μαυρόπουλος, Σίμος(86΄Πανανός),Τσαντόπουλος, Τσέλιος,Βέτσικας(78΄Κουτσοκέρας),  Δράγνης(80΄Κουφαλιδακης)Τσακόγιας, Κοτσέλος, Χρυσοστομίδης( 55΄Σγατζής)

Ήττα στο γήπεδο του Πλατάνου στον αγώνα που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του 2ου ομίλου για την Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

Παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις εκατέρωθεν και με την σημαντικότερη να είναι για την ομάδα μας με το δοκάρι του Τσέλιου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 8΄. Οι γηπεδούχοι με αμυντικό προσανατολισμό σε ολόκληρο το παιχνίδι , κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα στο 72΄μετά από στημένη φάση και να πάρουν τους τρεις βαθμούς .

Περαστικά να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλέξανδρο Χρυσοστομίδη , ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 55΄. 

Αγχίαλος Φ.Θ.- Απ. Καναλίων

                                                                 5     -     0

Σύνθεση Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Λάζογλου,Μαυρόπουλος,   Σίμος(46΄Βέτσικας),Τσαντόπουλος,      Τσέλιος,Δράγνης,Σγατζής(70'Mαγγιώρος)Γκαραγκάνης(50΄Κουφαλιδάκης), Χρυσοστομίδης(75΄Κουτσοκέρας) ,Καραγιώργος

Τέταρτη συνεχόμενη άνετη νίκη μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τον νικητή του αγώνα. Στο 5΄ο Μαυρόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι,που κέρδισε ο Δράγνης, άνοιξε το σκορ.Το 2-0 ήρθε από τον Γκαραγκάνη μετά από παράλληλη του Καραγιώργου και το 3-0 από τον ίδιο παίχτη με σουτ έξω από την περιοχή στο 30΄. Ο Καραγιώργος μετά απο κόρνερ του Μαυρόπουλου διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου στο 0-4. Στην επανάληψη και παρόλο που απο αποβολή του Καραγιώργου η ομάδα μας έμεινε με 10 παίχτες, πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον 16χρονο Κουτσοκέρα μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής.

                   Αγχίαλος Φ.Θ.- Αχιλλέας Αχιλλείου

                                                       5   -  0

Σύνθεση Αγχιάλου:

Σίμος,Λάζογλου,Βέτσικας Γ,Τσαντόπουλος,          Μαυρόπουλος,Τσέλιος(75΄λ.τ Πανανός),              Δράγνης Α,Σγατζής(60΄Κουφαλιδάκης),                Γκαραγκάνης(70΄Κουτσοκέρας),Καραγιώργος,    Χρυσοστομίδης(82΄Πήλιος)

Άνετη εντός έδρας νίκη μετά την διακοπή 35 ημερών.

Το σκορ άνοιξε νωρίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυρόπουλου μετά απο ανατροπή στον Χρυσοστομίδη. Ο Τσαντόπουλος με προβολή  στο 20΄,μετά απο κόρνερ του Τσέλιου, διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Χρυσοστομίδης στο 55΄μετά απο σέντρα του Μαυρόπουλου έκανε το 3-0 και ο Καραγιώργος με δύο γκολ στο 65΄ ,με ατομική προσπάθεια, και στο 75΄ ,απο κάθετη του Χρυσοστομίδη, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί πως το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, καθώς ο Καραγιώργος είχε τρία δοκάρια.

Αγροτικός-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                           0    -   4

Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Κουτσοκέρας(65΄Απριγιάν),Σίμος,   Βέτσικας Α,Μαυρόπουλος (75΄Γκαραγκάνης),    Τσαντόπουλος,Τσέλιος,Τσακόγιας,Καραγιώργος Χρυσοστομίδης(60΄Πανανός),Μαγγιώρος

Εύκολη νίκη απο το πρώτο ημίχρονο στο Αϊδίνι.

Η ομάδα μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 8΄από παράλληλη του Καραγιώργου και προβολή του Μαγγιώρου. Το 0-2 έγινε πέντε λεπτά αργότερα με τον Καραγιώργο με προσωπική προσπάθεια. Ενώ ο Τσέλιος στο 32΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Τσαντόπουλος στο 35΄με προσωπική ενέργεια διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Αξίζει να αναφέρουμε και τη νίκη της ακαδημίας της ομάδας  σήμερα το πρωί με 4-2.  Η διοίκηση της Αγχιάλου στηρίζει έμπρακτα τα ποδοσφαιρικά της παιδιά και περιμένει να τα δει να εξελίσσονται και να ενσωματώνονται σιγά σιγά στην μεγάλη ομάδα που τα χρειάζεται.


Αγχίαλος Φ.Θ.-Ηρακλής Α.Θ.

                                                                     7   -   2

Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Πανανός(45΄Βέτσικας Α),Σίμος,        Κουτσοκέρας(75΄Γκαραγκάνης),Μαυρόπουλος,  Τσακόγιας,Τσέλιος,Τσαντόπουλος,Καραγιώργος Χρυσοστομίδης(45΄Σγατζής),Μαγγιώρος.

Επιστροφή στις νίκες και καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ ημιχρόνου δείχνει και τη διαφορά των δύο ομάδων. Με τέσσερα γκολ του Καραγιώργου και ένα απο Μαγγιώρο και Χρυσοστομίδη το σκορ στο 45΄ήταν 6-1. Στο δεύτερο μισό του αγώνα έπεσε αισθητά ο ρυθμός με τον Μαυρόπουλο να κάνει το 7-2 με πέναλτι. 


   Μικροθήβες  -  Αγχίαλος Φ.Θ.

2  -  1

Σύνθεση Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Σίμος(75΄Γκαραγκάνης), ΒέτσικαςΓ(λ.τ.70΄Κουτσοκέρας) Τσαντόπουλος,Κοτσέλος(30΄Λάζογλου),Τσέλιος,Χρυσοστομίδης(35΄Σγατζής), Καραγιώργος,Μαγγιώρος.

Το κακό ξεκίνημα πλήρωσε η ομάδα μας στην έδρα των Μικροθηβών.

Στο 20΄βρέθηκε να χάνει 2-0 απο προσωπικά λάθη και μέχρι το ημίχρονο ήταν επηρεασμένη απο το γεγονός. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα και στο 47΄ο Μαγγιώρος μείωσε μετά απο παράλληλη σέντρα του Τσακόγια. Στο υπόλοιπο του αγώνα πίεσε, με τους γηπεδούχους να κλείνονται στα καρέ τους , όμως είτε τα δοκάρια είτε ο διαιτητής δεν επέτρεψαν την ισοφάριση.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 60΄με τον διαιτήτη να ακυρώνει το  γκολ της ισοφάρισης .Η εκτέλεση φάουλ του Μαυρόπουλου κατέληξε στα δίχτυα απο λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα, όμως δόθηκε φάουλ σε ΑΜΥΝΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ. Αναλογιζόμενοι πως οι δύο ομάδες βρίσκονται στο Β΄ τοπικό , δεν χρεώνουμε δόλο άλλα ανικανότητα στο συγκεκριμένο άτομο. 

Αγχίαλος Φ.Θ.- Πανιώνιος 

                                                                       2    -   2

Σύνθεση Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Λάζογλου(65΄Σίμος),Μαυρόπουλος, Βέτσικας Γ, Τσαντόπουλος, Κοτσέλος,Τσέλιος,      Τσακόγιας,Σγατζής(55΄Γκαραγκάνης),                    Καραγιώργος, Χρυσοστομίδης

'Ατυχο αποτέλεσμα που δεν αποτυπώνει την απόδοση των δύο ομάδων.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας, με το σκορ παρόλα αυτά να είναι 2-1 στο ημίχρονο. Τα γκολ ο Καραγιώργος μετά απο σέντρα του Μαυρόπουλου στο 15΄ και ο Σγατζής στο 30΄ με κεφαλιά μετά απο απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ισοφάριση στο 55΄με απευθέιας φάουλ απο μακρινή απόσταση , σε φάση όπου ο Δελανδρέας παρεμποδίστηκε απο αντίπαλο. Ο διαιτητής Κούστας ήταν μακριά απο τη φάση και την έχασε. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν και δεν πέρασαν τη γραμμή του κέντρου ξανά , όμως οι προσπάθειες του Καραγιώργου, Χρυσοστομίδη,Σίμου και Μαυρόπουλου δεν τελεσφόρησαν με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Αγχίαλος Φ.Θ.-Νίκη Βόλου 

                                                                    1     -    4

Σύνθεση Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Τσακόγιας,Μαυρόπουλος,Βέτσικας, Τσαντόπουλος,Κουλάκογλου(10΄Κουτσοκέρας), Τσέλιος,Κουφαλιδάκης(78΄Πανανός),Κοτσέλος,Καραγιώργος, Χρυσοστομίδης.

Η διαφορά στην απόδοση των δύο ομάδων δεν αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ.

Μία Νίκη Βόλου με 6 βασικούς παίχτες σε σχέση με το τελευταίο επίσημο της αγώνα  βρήκε σθεναρή αντίσταση στο γήπεδο της Αγχιάλου, όπου το ημίχρονο τελείωσε 0-0 με λιγοστές φάσεις. Στην επανάληψη,με την προσθήκη τριών ακόμα παιχτών για τη Νίκη έγινε το 0-1 στο 55΄, όμως στο 60΄ο Καραγιώργος με το κεφάλι μετά απο σέντρα του Μαυρόπουλου ισοφάρισε. Στο 68' πήραν εκ νέου προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι και στο 86΄και 93΄διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. 

Επόμενος αγώνας 25/11 με τον Πανιώνιο εντός έδρας.

'Αθλος-Αγχιαλος Φ.Θ.

                                                    0    -   5

Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,ΒέτσικαςΓ,Σίμος(60΄Κουτσοκέρας)  Τσαντόπουλος,Τσακόγιας(82΄Δράγνης),Τσέλιος, Μαυρόπουλος,Γκαραγκάνης(45΄Κουφαλιδάκης) Κοτσέλος,Χρυσοστομίδης(80΄Πανανός),Καραγιώργος

Δεύτερη σερί άνετη νίκη στο γήπεδο της Ευξεινούπολης με αντίπαλο τον Άθλο.

Η ομάδα μας μπήκε μπροστά στο σκορ στο 15΄μετά απο βολέ του Δελανδρέα,όπου ο Καραγιώργος πέρασε και τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ. Το ημίχρονο έληξε με 0-1, όμως στο 60΄είχε γίνει 0-4 με γκολ του Χρυσοστομίδη(σέντρα Καραγιώργου), του Καραγιώργου(σέντρα Τσακόγια) και του Κοτσέλου(ένα-δύο με Καραγιώργο). Στο 82΄ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με τον Καραγιώργο να κάνει χατ τρικ μετά απο ασιστ του Χρυσοστομίδη.

Αγχίαλος Φ.Θ.- Ερμής

                                                                               8      -    0

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.

Δελανδρέας,Βέτσικας Γ,Τσαντόπουλος, Σίμος(55΄Κουτσοκέρας),Τσακόγιας (70΄Πανανός),Μαυρόπουλος,Τσέλιος, Κοτσέλος(65΄Γκαραγκάνης),Σγατζής (70΄ΒέτσικαςΑ),Χρυσοστομίδης,Καραγιώργος

Πρώτη νίκη φέτος και επιστροφή στη κανονικότητα.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε από νωρίς με το ημίχρονο να είναι 4-0 με χατ τρικ του Καραγιώργου και ένα του Κοτσέλου. Στην επανάληψη παρά τις αλλαγές, σημειώθηκαν άλλα τέσσερα γκολ, πάλι τρία  του Καραγιώργου και ένα του Χρυσοστομίδη, σε ένα αγώνα που πάτησαν στο χορτάρι αρκετά νέα παιδιά κάτω των 17 ετών.

Ριζόμυλο- Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                         4   -  0

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.

Δελανδρέας,Τσακογιας,Μαυρόπουλος (65΄Κουφαλιδάκης),Σίμος,Τσαντόπουλος,      Τσέλιος,ΒέτσικαςΓ,Λάζογλου(45΄ΚουτσοκέραςΚοτσέλος(65΄Απριγιάν),Καραγιώργος, Χρυσοστομίδης (65΄Πανανός)

Πολύ κακή εμφάνιση , ίσως η χειρότερη τον τελευταίων ετών , στο γήπεδο του Ριζομύλου σήμερα. Το γρήγορο αυτογκολ έριξε ψυχολογικά τους παίχτες, οι οποίοι δεν επέτρεψαν ποτέ στο ματς και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες με 2 δοκάρια απο Απριγιάν και Τσέλιο και άλλες ευκαιρίες απο Καραγιώργο όμως το γκολ δεν ήρθε και σε μία αντεπίθεση διαμορφώθηκε το 4-0.

Αγχίαλος Φ.Θ.-Δήμητρα Ευξ.

                                                                    1    -   4

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας. Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 εώς στο 30΄με τον Καραγιώργο να μειώνει με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κουλάκογλου στο 42΄. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς μέχρι το 75΄ήταν αμφίρροπο με το 1-3 σε εκείνο το λεπτό να δίνει τέλος στις ελπίδες για την ισοφάριση και το 1-4 να διαμοφώνει στο 85΄το τελικό σκορ.

Δάφνη-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                     1    -   0

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ. Σοφιανός,Τσακόγιας,Λάζογλου (85΄Κουφαλιδάκης),Σίμος,Τσαντόπουλος Τσέλιος(72΄Σγατζής),Βέτσικας Γ, Χρυσοστομίδης(60΄Κοτσέλος),Βέτσικας Α (75΄Μαυρόπουλος),Κουλάκογλου, Καραγιώργος.

Άσχημο ξεκίνημα για την ομάδα μας , η οποία έχασε στο γήπεδο της Νεάπολης από την Δάφνη.

Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με κυριότερες για τους φιλοξενούμενους αυτές του Καραγιώργου με σουτ στο 5΄που πέρασε δίπλα απο τη συμβολή των δοκών και του Χρυσοστομίδη ο οποίος δύο φορές απο παράλληλη του Κουλάκουγλου δεν πρόλαβε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου παίρνοντας ουσιαστικά και τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές για τις δύο ομάδες με την μοναδική μέγαλη φάση για την ομάδα μας να γίνεται στο 94΄με τον Καραγιώργο να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλία μετά απο κόρνερ του Σγατζή. Ο Σίμος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75΄και θα λείψει απο το επόμενο παιχνίδι της με τη Δήμητρα Ευξ.

Αγχίαλος Φ.Θ.- Άνθιμος Γαζής

 (2017-2018)

                                                               2     -    1

Σύνθεση Αγχίαλος Φ.Θ.

Δελανδρέας,Τσακόγιας,Λάζογλου (85΄Κουφαλιδάκης),Σίμος(λ.τ. 45΄Απριγιάν),Τσαντόπουλος, Τσέλιος,     Βέτσικας Γ, Βέτσικας Α, Κοτσέλος, Κουλάκογλου, Καραγιώργος(λ.τ. 75΄Σγατζής)

 Ξεκίνησε με νίκη η νέα αγωνιστική περίοδος στον αγώνα κυπέλλου. 

Η νεοφώτιστη στην Α΄τοπική της Γατζέας προηγήθηκε στο 25΄με τον Δημόπουλο,όμως στο 35΄ήρθε η ισοφάριση με τον Καραγιώργο , οποίος μετά από σέντρα του Τσέλιου πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο γκολ της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο καλύτερη η ομάδα μας έχασε και άλλες ευκαιρίες με τον Κουλάκογλου αρχικά και στη συνέχεια με τον Κοτσέλο  με το αποτέλεσμα να παραμένει ισόπαλο μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη το ματς ισορρόπησε, με το γκολ- πρόκριση να πετυχαίνει με σουτ ο Κοτσέλος μετά απο γύρισμα με κεφαλιά του Τσαντόπουλου.

Στην επόμενη φάση η ομάδα μας θα αγωνιστεί με την Νίκη Βόλου.

Αγχίαλος Φ.Θ-Νέοι Αθλητές 

 (2016-2017)

                                                                6      -     3

Με τη σέντρα ουσιαστικά έγινε το 1-0 από τον Απριγιάν απο ασίστ του Καραγιώργου . Γρήγορα έγινε και το 2-0 μετά απο πάσα του Στεργίου και ωραίο σουτ του Καραγιώργου απο το ύψος της περιοχής. Στο 53΄έγινε το 3-0 από το πρώτο γκολ του 16χρονου Δράγνη που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Μείωσαν προσωρινά οι φιλοξενούμενοι, όμως ο Καραγιώργος και πάλι μετά απο κάθετη του Σγατζή έκανε το 4-1 στο 68΄και στο 75΄το 5-2   κάνοντας χατ τρικ. Το τελικό 6-3 διαμόρφωσε στο 80΄ο Τσέλιος με σουτ έξω απο την περιοχή.

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.

Δελανδρέας, Πανανός(80΄Κουφαλιδάκης),Λάζογλου,Σίμος,Βέτσικας,Τσέλιος,Τσακόγιας,

Σγατζής,Στεργίου (70΄Τσάμης),Καραγιώργος,Απριγιάν(45΄ Δράγνης)


Ηρακλής Α.Θ.-Αγχίαλος Φ.Θ

                                                                1      -     3

                                         

Σέ ένα εύκολο φαινομενικά παιχνίδι η ομάδα μας παρατάχτηκε με αρκετά νέα πρόσωπα για δεύτερη σερί αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι στο 10΄ προηγήθηκαν βρίσκοντας χαλαρή την αντίπαλη άμυνα , όμως στο επόμενο λεπτό ακριβώς ισοφάρισε ο Στεργίου με ατομική προσπάθεια.Στο 53΄ο Βέτσικας έδωσε εκ νέου προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το σκορ διαμορφώθηκε στο 65΄με τον Καραγιώργο να σκοράρει μετά απο ασίστ του Στεργίου.  

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.:

Δελανδρέας,Δράγνης,Πανανός,Βέτσικας,Σίμος,Τσέλιος,Λάζογλου,Σγατζής

(80΄Απριγιάν),Τσάμης,Στεργίου,Καραγιώργος

Αγχίαλος Φ.Θ.-Δήμητρα Ευ/λης

                                                              2     -    0

Η Αγχίαλος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 18΄μετά απο κάθετη μπαλιά του Τσέλιου που έβγαλε τον Καραγιώργο στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με δεξί σουτ άνοιξε το σκορ.Μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια αλλαγή, με την έναρξη όμως του δευτέρου το ματς άνοιξε με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν το 2-0 με τον Δράγνη αρχικά και να το πετυχαίνουν με τον πρώτο σκόρερ τους τον Καραγιώργο μετα απο ασίστ του Δράγνη στο 89΄.

Σύνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας,Λάζογλου(83΄Αγγελαδάκης),Πανανός,Βέτσικας,Σίμος,Τσέλιος,

Απριγιάν,Στεργίου(73΄Κοτσέλος),Σγατζής(73΄Δράγνης),Τσάμης,Καραγιώργος.

Ρεπορτάζ αγώνων

Αγχίαλος Φ.Θ.-Μαγνησιακός

0 - 1


Άτυχη σε αρκετά σημεία του αγώνα στάθηκε η ομάδα μας με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ του Μαυρόπουλου στο 23΄ και λίγο αργότερα στο 35΄ο αρχηγός της Αγχιάλου αστόχησε σε πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαγνησιακός κλείστηκε στην προσπάθεια του να κρατήσει το σκορ και στάθηκε εκ νέου τυχερός με δοκάρι του Σίμου μετά απο αριστερό σουτ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με το τελικό σφύριγμα να τους βρίσκει πιο κοντά στην απευθείας άνοδο.

Αγροτικός-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                            1   -   3

Το σκορ άνοιξε στο 13΄απο τον Τσάμη με μονοκόμματο σουτ μετά απο πάσα του Τσέλιου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 34΄αλλά με τη σέντρα μετά απο βαθεία μπαλιά του Τσακόγια ο Τσάμης και πάλι πρόλαβε με το κεφάλι την έξοδο του τερματοφύλακα και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραγιώργος στο 64΄με ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ακολούθως έπεσε σημαντικά ο ρυθμός με την ομάδα μας να παίζει την επόμενη εβδομάδα με τον Μαγνησιακό το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο.

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.:

Δελανδρέας,Λάζογλου,Μαυρόπουλος,Βέτσικας,Σίμος(67΄Πανανός),Τσέλιος,

Τσακόγιας,Τσάμης,Στεργίου(45'Δράγνης)Σγατζής(72' Αγγελαδάκης),Καραγιώργος

Αγχίαλος Φ.Θ.-Αγία Άννα

                                                                         1      -     3

   Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με 0-2 μέχρι το 28΄με δύο γκολ του Κ. Τσιουρέλη απο κοντινή απόσταση και στη συνέχεια οπισθοχώρησαν αντέχοντας την πίεση. Στο 62΄ ο Τσάμης μείωσε σε 1-2 μετά απο πάσα του Καραγιώργου όμως στο 85΄ο Κωτούλας με ένα σουτ απο πλάγια θέση έσβησε τις όποιες ελπίδες για ολική επαναφορά και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.Αξίζει να σημειωθεί πως Στεργίου και Μαγγιώρος αποχώρησαν τραυματίες στο 30΄και στο 45΄αντίστοιχα.

Παρόλο αυτά μετά απο αντικανονική συμμετοχή παίχτη της Αγίας Άννας το ματς κατοχυρώθηκε υπερ της ομάδας μας με 3-0. 

Σύνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας,Λάζογλου,Ρούλης,Βέτσικας,Μαυρόπουλος,Τσέλιος,Τσακόγιας,

Καραγιώργος,Στεργίου(λ.τ.30΄Τσάμης),Απριγιάν(83΄Δράγνης),Μαγγιώρος(λ.τρ. 46΄Σγατζής)

Μυρμιδόνες-Αγχίαλος Φ.Θ

                                                               0       -      2

Το σκορ άνοιξε στο 18΄ο Καραγιώργος με αριστερό σουτ εκτός περιοχής που κατέληξε στην δεξιά γωνία . Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες με τον Ρωμανό να κάνει δύο καλές επεμβάσεις και τον Μαγγιώρο να τσιμπάει τη μπάλα πάνω απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά να καταλήγει μόλις άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα έμεινε απο δυνάμεις και σχετικά έυκολα στο 65΄έγινε το 2-0 και πάλι απο τον Καραγιώργο μετά απο παράλληλο γύρισμα του Στεργίου και στρώσιμο του Μαγγιώρου. Στη συνέχεια  χάθηκαν ευκαιρίες με μεγαλύτερη του Δράγνη για να διευρυνθεί το σκορ, με το 0-2 όμως να σφραγίζει την 7η συνεχόμενη νίκη.

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.:

Ρωμανός, Λάζογλου,Ρούλης,Βέτσικας,Μαυρόπουλος,Τσέλιος,Τσακόγιας,Στεργίου(68΄Σγατζής), Απριγιάν(68΄Τσάμης),Καραγιώργος,Μαγγιώρος(77΄Δράγνης)

'Αθλος-Φ.Θ.Αγχίαλος

                                                       1  -  5   

Το σκορ άνοιξε στο 12΄μετά απο ένα δύο του Καραγιώργου με τον Μαγγιώρο και με τον πρώτο να σκοράρει με διαγώνιο πλασέ απο το ύψος του πέναλτυ. Το δύο μηδέν έγινε 10 λεπτά αργότερα μετά απο γέμισμα του Βέτσικα και τον Μαγγιώρο να πλασάρει πάνω απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 35΄μετά απο λάθος απόκρουση της άμυνας ο Απριγιάν έκανε το 0-3 με διαγώνιο σουτ με το ημίχρονο να κλείνει 1-3 μετά απο έυστοχο πέναλτι των γηπεδούχων. Το δεύτερο ημίχρονο διαδικαστικού χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά με τον Μαυρόπουλο με νέο πέναλτι να κάνει το 1-4 και τον Καραγιώργο μετά απο κάθετη του Τσέλιου και δεξί σουτ να σφραγίζει την έκτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας.

Σύνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας,Λάζογλου,Πιτσάβας,Βέτσικας,Μαυρόπουλος,Τσέλιος,Τσακόγιας,

Απριγιάν(80΄Κοτσέλος),Τσάμης(65΄Σγατζής),Καραγιώργος,Μαγγιώρος

(60΄Στεργίου)

Αγχίαλος Φ.Θ.- Αχιλλέας Αχ.

                                                                   4     -     2

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18΄με τον Παναγιώτου, άμεση ήταν όμως η απάντηση για την ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Τσάμης και εκτέλεσε ο Μαυρόπουλος στο 23΄. Στο 28΄μετά απο ένα δύο του Μαγγιώρου με τον Καραγιώργο, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή και ολοκλήρωσε την ανατροπή κλείνοταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 49΄ισοφάρισε ο Αχιλλέας με πέναλτι του Παναγιώτου όμως αρχικά ο Απριγιάν στο 63΄μετά απο φάουλ του Τσακόγια έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχος και στο 72΄ο Λάζογλου με ατομική ενέργεια και διασχίζοντας το μισό γήπεδο διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Σύνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας,Λάζογλου(73΄λ.τΣίμος),Ρούλης,Μαυρόπουλος,Βέτσικας,Τσακόγιας,

Τσέλιος,Απριγιάν(64΄ΣτεργίουΤσάμης,Καραγιώργος,Μαγγιώρος(64΄Σγατζής)

Μικροθήβες- Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                             0     -    2

  Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 19΄μετά απο σέντρα του Μαγγιώρου και λάθος διώξιμο του Αποστόλου , ο Καραγιώργος πήρε τη μπάλα και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ελάχιστες οι φάσεις για τις δύο ομάδες με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 92' απο τον Στεργίου , μετά απο διαγώνιο σουτ του Καραγιώργου και προβολή του πρώτου.


Συνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας,Λάζογλου,Πιτσάβας(61΄Ρούλης),Μαυρόπουλος, Βέτσικας,Τσέλιος,

Τσακόγιας,Τσάμης,Καραγιωργος,Απριγιάν(64΄Στεργίου),Μαγγιώρος(72΄Σίμος)

Νέοι Αθλητές Νίκης-Αγχίαλος Φ.Θ

                                                                        0          -         3

   Έχοντας τον έλεγχο σε ολόκληρη την διάρκεια,η ομάδα μας άνοιξε νωρίς το σκορ στο 20' μετά απο σέντρα του Τσέλιου και κεφαλιά του Μαγγιώρου. Ακολούθησε δοκάρι με τον Σγατζή και ωραίο γυριστό του Τσάμη το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας με το 1-0 όμως να είναι το σκορ στην ανάπαυλα. Στην επανάληψη, η Αγχιαλος μπήκε δυνατά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τον Απριγιάν,τον Καραγιώργο,τον Τσάμη και τον Μαγγιώρο. Το 0-2 έγινε στο 65΄απο τον Τσάμη ύστερα απο στρώσιμο του Καραγιώργου και στο 81' ο Μαγγιωρος έκλεψε τροφοδοτώντας τον Καραγιώργο για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3.

Σύνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας,Λάζογλου,Πιτσάβας(73΄Κουφαλιδάκης),Ρούλης(18΄Σγατζήςλ.τ.),

Μαυρόπουλος,Τσέλιος,Βέτσικας,Τσάμης,Απριγιάν( 77΄Σίμος),Καραγιώργος, Μαγγιώρος

Αγχίαλος Φ.Θ.-Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων

                                                5      -      0

  Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες για την ομάδα μας , το σκορ άνοιξε ο Τσάμης στο 33΄με αριστερό σουτ μετά απο ωραίο άνοιγμα του Βέτσικα. Στην επανάληψη αρχικά  στο 58΄μετά απο ωραίο γύρισμα του Σγατζή στο πέναλτυ , ο Καραγιώργος έκανα το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο εκτελεστής έγινε δημιουργός με τον Μαγγιώρο με πλασέ στη κίνηση να κάνει το 3-0. Στο 70΄πάλι ο Μαγγιώρος εκμεταλέυτηκε λάθος συννενόηση του αντίπαλου τερματοφύλακα με τον αμυντικό και τσίμπησε τη μπάλα για το 4-0. Το τελικό  σκορ διαμόρφωσε ο Τσέλιος στο 82΄ παίρνοντας την απόκρουση μετά απο σουτ  και ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα.

Σύνθεση Αγχιάλου:

Δελανδρέας, Λάζογλου, Γιαννούχος, Μαυρόπουλος,Σίμος(73΄Σταντζούρης), Τσέλιος,Βέτσικας, Τσάμης(60΄Δράγνης), Απριγιάν,Σγατζής(60΄Μαγγιώρος),

Καραγιώργος

Δήμητρα-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                         1   -   0

  Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων , έχοντας όμως σε καλή μέρα τον Ρωμανό κράτησε το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη οι ρόλοι άλλαξαν , κόντρα στην ροή του αγώνα όμως στο 60΄σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από ατομική ενέργεια του Γκάμπα . Η προσπάθεια του ξεκίνησε από το χόρο του κέντρου και με σουτ απο το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Η ομάδα μας αντέδρασε χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τους Φούκη,Καραγιώργο και Απριγιάν να μην καταφέρνουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια απο θέση τετ α τετ. Το σφύριγμα της λήξης σήμανε και τη δεύτερη ήττα της Αγχιάλου στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.:

Ρωμανός,Λάζογλου,Απριγιάν,Σίμος,Μαυρόπουλος,Τσέλιος,Βέτσικας

(82΄Καπέσιος),Σγατζής(68΄Μαγγιώρος),Τσάμης(75΄Πιτσάβας),Φούκης,

Καραγιώργος

Μαγνησιακός-Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                       0    -   1

Σύνθεση Αγχιάλου: Δελανδρέας,Λάζογλου,Απριγιάν, Μαυροπουλος,Σίμος,Τσέλιος,       Τσακόγιας, Τσάμης(75΄Καπέσιος), Φούκης(78΄Μαγγιώρος),Σγατζής(81΄Βέτσικας),Καραγιώργος

 Το γκολ που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα , πέτυχε στο 44΄ο Καραγιώργος μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Τσέλιου. Η μπάλα πέρασε απο όλα τα σώματα και στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Λιγοστές οι φάσεις στις δύο εστίες ,με την ομάδα μας ,που μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Καπέσιο σε δύο περιπτώσεις,να τελειώνει το ματς με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τσακόγια στο 5ο  απο τα 8 λεπτά!! που κράτησε καθυστερήσεις ο ρέφερι της αναμέτρησης  Αντωνίου.

Αγχίαλος Φ.Θ.-Αγροτικός Αϊδινίου

                                                 3   -  0

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αγροτικό Αϊδινίου.    Στο 24΄λεπτό μετά απο συνεργασία του Μαγγιώρου με τον Φούκη, ο δεύτερος με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών μέχρι την ανάπαυλα με κύριους εκφραστές τον Μαγγίωρο,τον Σίμο(δοκάρι) και τον Καραγιώργο με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 1-0. Στο δέυτερο ημίχρονο η πίεση συνεχίστηκε και στο 75΄ ο νεοεισελθών Νίκος Σγατζής μετά απο διαγώνια μεταβίβαση του Καραγιώργου, με όμορφο  αριστερό σουτ εκτός  περιοχής έγραψε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη. Ακολούθησε νέο δοκάρι του Μαγγιώρου και το τελικό σκορ έγραψε στο 82΄ πάλι ο Σγατζής , ο οποίος μετά απο κάθετη του Τσακόγια βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με δεξί πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Σύνθεση Aγχιάλου Φ.Θ.:

Ρωμανός, Λάζογλου,Πιτσάβας,Μαυρόπουλος,Σίμος(83΄Σταντζούρης),

Τσέλιος,ΤσακόγιαςΤσάμης(80'Δράγνης),Φούκης(65΄Σγατζής),Καραγιώργος,

Μαγγιώρος 

Αγία Άννα- Αγχίαλος Φ.Θ.

                                                                 3  -  4


Ο Τσάμης στο 15΄ με απευθέιας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0. Δευτερολεπτα μετά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν  και 5 λεπτά αργότερα πήραν το προβάδισμα . Στο  30΄ μετά απο μπαλιά του Τσακόγια, ο Μαγγιώρος τσίμπησε τη μπάλα απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανατράπηκε στην συνέχεια εντός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυρόπουλος όπου και ευστόχησε. Στο 35΄ Η Αγία Άννα πήρε εκ νέου το προβάδισμα, όμως πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο στο 41' απο κάθετη μπαλιά του Πιτσάβα στον Τσάμη και παράλληλη σέντρα του τελευταίου ο Μαγγίωρος έκανε το 3-3 όπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες παρουσιάστηκαν πιο προσεκτικές με την Αγχίαλο να παίρνει τη νίκη μετά από μπαλιά του Μαυρόπουλου στο 57' όπου έφερε τον Μαγγιώρο σε θέση τετ α τετ και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σύνθεση Αγχιάλου Φ.Θ.:

Ρωμανός,Λάζογλου,Πιτσάβας,Μαυρόπουλος,Σίμος,Τσέλιος)25΄λ.τ.Απριγιάν),

Τσακόγιας,Σγατζής(68΄Βέτσικας),Τσάμης(80΄Καπεσιος),Φούκης,Μαγγιώρος